Görevi Devralan Kaplan’dan İlk Açıklama

Görevi Devralan Kaplan’dan İlk Açıklama

Ak Parti İl Başkanlığına atanan Mustafa Kaplan dün yapılan devir teslim töreninde konuştu.

A+ A-

İl Başkanı olarak atanan Mustafa Kaplan açıklamada bulundu. Kaplan il binasında yapılan devir teslim töreninde yaptığı konuşmada,”Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühleri ve emirleri ile il başkanlığı görevini devralmak üzere buradayım.  Bugün sayısız hizmetleri ve emeği olan Nuh Dağdelen başkanımdan bayrağı devir alıyorum. Sayın Başkanıma emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum” 


Kaplan yaptığı açıklamada, Partimizin kurulduğu günden bu tarafa her kademede görev yapmış bütün dava arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum.  AK Parti, Milletin kendi eliyle yazdığı, kendi bağrından çıkardığı partidir.Nuh başkandan almış olduğumuz bu bayrağı daha yukarı bir noktaya çıkarmak için çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan, Cumhurbaşkanımız Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gece gündüz çalışacağıma, herkesi kucaklayacağıma söz veriyorum”

Kırıkkale için çalışmalar yapacaklarını belirten Kaplan,”Şehrimiz ve aziz milletimiz adına bugünden itibaren, 2001 yılında yola çıktığımız dava arkadaşlarımızla davaya gönül vermiş, partimizin her kademesinde görev almış, tüm kardeşlerimiz ile birlikte şehrimiz ve aziz milletimiz için daha çok çalışacağız. İşte bu anlayış ile şehrimiz için kimseyi kırmayacak, ayrımcılık yapmayacak ve bu göreve talip olan tüm dostlarım, abilerim, kardeşlerim ve daha önce bu görevde bulunmuş deneyimli büyüklerim ile birlikte çalışacağız. Bizden önce görev almış bütün dava arkadaşlarımızla birlikte kol kola girerek yakın zamanda gerçekleştireceğimiz kongremize birlikte gideceğiz.”

Kaplan,”Bana bu görevi tebliğ eden liderim Sn Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Teşkilat Başkanımız Sn Erkan Kanderim’e, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn Halis Dalkılıç’a, Koordinatörümüz Sn Abdullah Güler’e Koordinatörümüz Mustafa Necati Işık’a, Milletvekilimiz Sn Ramazan Can’a, Belediye Başkanıımız Mehmet Saygılı’ya,   Bütün ilçe-belde belediye başkanlarımıza, ilçe belde ve mahalle başkanlarımıza, teşkilatımızın her kademesinde görev yapan değerli dava arkadaşlarımıza, değerli Kırıkkaleli hemşerilerime teşekkürlerimi iletiyorum. 
Bana güvenen, bana destek olan herkesin şundan emin olmasını istiyorum; asla sizleri mahcup etmeyeceğim. Bu aziz davanın bir neferi olmak, benim en büyük şerefim ve onurum olmuştur, olmaya da devam edecektir. “

Kaplan yaptığı açıklamada “Bugün burada pandemiye rağmen beni yalnız bırakmadınız. Malum sıkıntılı birsüreçteyiz. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. 
Allah yar ve yardımcımız olsun”


Bu haber toplam 1474 defa okunmuştur